Samenwerkingspartners

In de afgelopen jaren heeft Women in Paradise samengewerkt met de Gemeente Amsterdam, Mama Cash, Oxfam Novib, Rutgers WPF, Amnesty International en TNT. Deze partijen hebben inhoudelijk en financieel bijgedragen aan de ontwikkeling van het festival en de talkshow. De belangrijkste samenwerkingspartner – vanaf het begin – is Paradiso: een van de belangrijkste poppodia in  Amsterdam. Eén van de doelstellingen van Paradiso is dat het meer biedt dan alleen popconcerten, maar juist ook de grenzen verkent van nieuwe cultuur en ruimte biedt aan bijzondere, experimentele en/of maatschappelijk betrokken projecten. Het concept van Women in Paradise past goed bij de doelstelling van Paradiso en Paradiso biedt Women in Paradise daarom een podium voor haar activiteiten. De titel van het project is hier ook toe te herleiden: Women in Paradise, vrouwen in Paradiso. Naast het bieden van een thuisbasis ondersteunt Paradiso Women in Paradise met advies op gebied van redactie, marketing en communicatie.

The following two tabs change content below.
Women In Paradise
Women In Paradise gaat over vrouwen die opvallen, die uit de pas lopen: kortom, eigenwijze vrouwen met overtuiging.
Women In Paradise

Laatste berichten van Women In Paradise (toon alles)

Geef een reactie