Lieve vrienden!
Ik kan bijna niet geloven dat mijn “kindje”- mijn dierbare project – Women in Paradise dit jaar alweer haar 10e verjaardag viert! Ik ben vervuld van vreugde, trots, weemoed en tevredenheid. Het geeft nieuwe energie en eenvoudig geluk.

Women In Paradise zit in elke cel van mijn lichaam. Ze is mijn weerspiegeling, mijn sterkte en zwakte, mijn ontdekking en overwinning – Het is 10 jaar van mijn leven! In de loop der jaren zijn Women In Paradise maar ook ik allebei veranderd.

We geloven in dromen en we zijn in staat om onze dromen uit te voeren. Maar misschien wel het meest belangrijke: we hebben veel vrienden en fans gekregen.

Dit jaar komen artiesten uit Rusland, Azerbeidzjan, Frankrijk, België en natuurlijk uit heel Nederland om het jubileum te vieren, het is ongelooflijk leuk!

Ik wil nogmaals mijn liefde delen. Ik wil jullie bedanken dat jullie altijd met ons zijn! Onze feest begint, laten we ervan genieten! Ik wens jullie een lente en de zon in het hart! Ik zie jullie graag 8 maart!

Marynka