Women In Paradise Team

Marynka Nicolaï is initiator van Women In Paradise. Een viering van de vrouw die Marynka zelf is.

Art Director

Eline van Tijn draagt verantwoording voor de productie van Women In Paradise.

Production

Stephanie Freij verzorgt sinds 2011 op vrijwillige basis maar met veel toewijding en enthousiasme het webdesign voor Women In Paradise.

Webdesign

Anna Katz en Natalia Beekmans-Kuzina zorgen vrijwillig voor de promotie van het project onder de Russisch-sprekende inwoners van Nederland.

Promotion

Marynka Nicolai-Krylova

Art Director

De vrouw die risico’s neemt, kwetsbaar is, een pionier en schittert in authenticiteit. Dat is de kern van Marynka, of ze nou piano speelt, componeert, zingt, acteert of produceert; ze zal authentiek zijn. Women In Paradise heeft een speciale plek in Marynka’s hart omdat het vrouw­zijn in al haar aspecten wordt gevierd. Een viering van de vrouw die Marynka zelf is.

Eline van Tijn

Producer

Eline van Tijn heeft in haar werkzame leven succes gehad als jurist, advocaat, commercieel / financieel manager, zakelijk vertegenwoordiger, onderhandelaar, bemiddelaar, uitvoerend producent, ondernemer, bestuurder, artiest.

Anna Katz & Natalia Beekmans-Kuzina (SmartTrips)

Promotie

SmartTrips werd in 2015 jaar een onderdeel van het team van het Festival Women in Paradise. Anna Katz en Natalia Beekmans-Kuzina zorgen vrijwillig voor de promotie van het project onder de Russisch-sprekende inwoners van Nederland. Openheid, energie, goodwill en geloof in succes – dat zijn de persoonlijke kwaliteiten die helpen Smarttrips hun doelen te bereiken.

В этом году компания SmartTrips стала частью команды фестиваля Women in Paradise. Анна Кац и Наталья Беекманс на добровольных началах взяли на себя заботу о продвижении проекта среди рускоговорящих жителей Нидерландов. Открытость, энергичность, доброжелательность и вера в успех – это те личные качества, которые помогаю Смарттрипс добиваться поставленных целей.

Stephanie Freij

Webdesign & Social Media

Stephanie Freij is jong, bevlogen, eigenwijs en heeft een ijzersterke wil om te ontdekken. Sinds 2011 is Stephanie Freij verantwoordelijk voor het webdesign en social media bij Women In Paradise. Stephanie bewijst met haar eigen project Festina Lente dat alles mogelijk is, mits je de eigen sterke krachten en die van de omgeving durft te ontdekken en in te zetten.

  • Tel: +31 -
  • Location: Tilburg, The Netherlands
  • Website: Link

Paradiso Amsterdam

Poppodium

Paradiso is een uitgaansgelegenheid aan de Weteringschans, vlak bij het Leidseplein, in Amsterdam. Vele bekende groepen traden op als Pink Floyd, The Pretty Things en Captain Beefheart. Zo kreeg Paradiso al snel het stempel ‘poptempel’.